fb-pixel

POMÁHAJME SI! AJ DARČEKOM.

POMÁHAJME SI! AJ DARČEKOM.

V súčasnej zložitej situácii sa môže zdať téma reklamných predmetov mimo, ale opak je pravdou. Stále zdôrazňujeme ich účinnosť, pozitívny vplyv na medziľudské vzťahy, vzájomnú lojalitu a navyše správnym výberom môžete aj pomôcť. Zvlášť, keď ide o darček.

Koronavírus ukázal, že sa dokážeme v záujme dlhodobého udržania normálneho života nielen obmedziť a uskromniť, ale každým dňom sa objavujú nové a nové prejavy solidarity a vzájomnej podpory. Ako tomu všetkému teda môžu pomôcť reklamné darčeky? Hlavne práve tým, že budú odovzdané ako darčeky. Ponechajme bokom dôležitý fakt, že dlhší čas nebude príležitosť 3DR predmety odovzdávať na skupinových akciách - sales promotions či event-mi počínajúc a veľtrhmi končiac - a osobné odovzdanie bude limitované rúškami, respirátormi, prípadne i nepodaním si rúk. Bezpečný spôsob obdarovania je možné si nájsť, a o to viac bude jeho výnimočnosť natrvalo uložená do pamäti oboch strán. Upevniť obchodný vzťah znamená posilniť aj osobný vzťah a s tým v súčasnosti súvisí aj dôraz na zachovanie tak významnej hodnoty, akou je zdravie. Prečo teda nedarovať reklamný predmet pre zdravie, hoci väčšina neslúžia priamo k ochrane pred nákazou a jedná sa aj o drobnosti? Ide predovšetkým o signál, o oznámenie, že nám na zdraví obdarovaného záleží. A z čoho možno vyberať?

Súpravy prvej pomoci a lekárničky v rôznych prevedeniach, náplaste, krabičky na tabletky, dezinfekčné umývacie gély a spreje na ruky, vlhčené obrúsky, metre na meranie BMI (správnej váhy k výške), merač krvného tlaku, gélové balíčky a obklady, gélová očná maska, kryt pre dýchanie z úst do úst, resuscitačné rúško, chrániče sluchu (v niekoľkých farbách), chladiace a hrejivé vankúšiky, antibakteriálne pero na ruky, dýchacie rúška, vreckovky, škrtidlo na zastavenie krvácania, ...

Ak hľadáte predmet z kategórie manažérskych darčekov pre obchodných partnerov aj v sortimente Zdravie (a práve v súčasnej dobe!), ste na správnej adrese. Medzi najpočetnejším lekárničkami a súpravami prvej pomoci možno nájsť elegantné produkty, ako napríklad súprava z materiálu EVA, ktorý je odolný, pružný, vkusný a okrem iného určený pre medicínske využitie. O ďalší level vyššie je Salvada, ktorá vedľa obvykle potrebného vybavenia obsahuje aj reflexnú vestu a svietidlo.

Zdravie posilňuje aj potrebný odpočinok a relax, zvlášť v stresovom období. Aj keď všetky kúpeľné aj wellness pobyty dostali stopku, neľahká doba nás vedie k improvizácii, a cieľovkám tak správnym vybavením môžete kúpele zariadiť v ich domovoch.

Nevieme na akú dlhú dobu odzvonilo tiež spoločenským akciám, takš využime čas pre utuženie vzťahov v rodinách. Snáď všetci poznáme pohodu chvíľ strávených s najbližšími u spoločenských hier a teraz je pravý čas na ich doplnenie. To sa týka aj hier kartových.

Nevieme ani ako dlho budú opatrenia proti koronavírusu trvať, či sa všetko raz vráti do známych koľají alebo sa naopak všeličo nezvratne zmení. Verme, že to hlavné ale zostane a bude posilnené: spolupatričnosť a dôvera. Veríme, že k tomu pomôže aj ten správny darček v pravý čas.

Obrázok
Na stiahnutie:
(reklamni-predmety-clanek-1976-1585811289.jpg)